Ankarsrum

Ankarsrum - Ankarsrum Tillbehör Grönsaksskärare

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Grönsaksskäraren som skivar, river och strimlar det mesta. Grönsaksskäraren säljs tillsammans med tre standardtrummor (medelgrov-, skiv- och grov rivtrumma). Börja med att välja vilken trumma du vill använda. Öppna låsringen genom att vrida den medsols och placera vald trumma i trumhuset, sätt tillbaka låsringen och vrid motsols. Lossa vingmuttern och fäst trumhuset på maskinens drivuttag. Skruva åt vingmuttern och tippa maskinen på sidan.

Detta är ett tillbehör som passar till alla Ankarsrum Assistent Original Köksmaskiner.

- Använd grönsaksskäraren till exempelvis potatis, gurka, morötter, vitkål och champinjoner.
- Grönsaksskäraren består av ett hus, låsring, matarpropp och tre olika trummor.
- Medelgrov rivtrumma används till rotfrukter och grönsaker för råkost, mandel och nötter för bakning, samt till frukt och ost.
- Skivtrumma används för att skiva rotfrukter, lök, potatis, frukt och grönsaker.
- Grov rivtrumma används till rotfrukter, grönsaker och frukt för t.ex. soppor och pajer.
- Av säkerhetsskäl sitter rivtrummornas skäryta på utsidan.


Jämför produkt Ankarsrum - Ankarsrum Tillbehör Grönsaksskärare online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ankarsrum - Ankarsrum Tillbehör Grönsaksskärare i kategorin Köksmaskiner tillbehör här hos oss.

Kategori: Köksmaskiner tillbehör
Artikelnummer: 103747
Visa fler

Från kunskapsbanken

Ankarsrum

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.