Sidan innehåller annonslänkar
Aarke

Aarke Brass Kolsyremaskin - Mässing

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med en kolsyramaskin (också kallad Sodastreamer) kan du enkelt och snabbt göra ditt eget bubbelvatten. Du kan också göra hemmagjord läsk genom att tillsätta läskkoncentrat. Det är betydligt billigare än att köpa färdigblandad läsk och dessutom slipper du släppa hem tunga petflaskor som sedan ska tillbaka och pantas. Maskinen är tillverkad av AARKE och du får också en petflaska med på köpet för förvaring av den färdigblandade läsken. Det medföljer inte en kolsyrepatron till maskinen, så det behöver du införskaffa separat.


Beställ Aarke Brass Kolsyremaskin - Mässing på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Aarke Brass Kolsyremaskin - Mässing inom kategorin Kolsyremaskiner.

Kategori: Kolsyremaskiner
Artikelnummer: AGA-338250
Visa fler

Från kunskapsbanken

Brass

Brass kan syfta på: Brass (brädspel) – ett sällskapsspel med tåg- och ekonomitema Brass – slangord för marijuana Brass (segling) – tåg med vilka man kontrollerar rårnas vinkel mot vinden Brass, Nigeria – en stad i södra Nigeria. Brassinstrument – musikinstrument oftast tillverkade i mässing Brassband – en blåsorkester med enbart brassinstrument

Mässing

Mässing, eller gulmetall, är en icke-magnetisk kopparlegering, där koppar är legerat med zink. Det kan förekomma fler legeringsämnen. Mässing kallades förr ibland för fattigmansguld.