Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Blågrå

-20%

Beställ Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Blågrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vio Ljusfabrik - Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Blågrå inom kategorin Kronljus.

Produktinformation

Vackra skruvformade kronljus från Vio Ljusfabrik med en underbart blågrå skimrande färg.2-pack dekorativt skruvade kronljus från Vio Ljusfabrik. Ljusen har en skimrande yta och är tillverkade i 100 % paraffin för att få sin unika skruvade form.

Ljusen har en höjd på 29 cm och en brinntid på 9 timmar. Vio Ljus Snurrade 29 cm 2-pack finns i fler färger. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Bend Ljus 14,5 cm Varmgrå

Detta vackra Bend ljus från Broste Copenhagen blir en snygg och unik detalj i hemmet som med sina två vekar hjälper till att lysa upp mörka kvällar.

Ljuset Bend står läckert i ditt fönster eller på ditt bord och har en fantastisk bågformad design som ger ett exklusivt uttryck. Detta fina och moderna ljus är tillverkat i paraffin och blir en uppskattad gåva till dig själv eller inredningsfantasten.

Broste Copenhagens ljus är tillverkade av de finaste råvarorna vilket gör att de behåller formen och droppar minimalt när de är tända.

Brinntid ca 20 timmar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.

1329

1329 (MCCCXXIX) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.