Sidan innehåller annonslänkar

Cult Design - Björktomtens Kruka 11x13x20 cm

Jämför produkt Cult Design - Björktomtens Kruka 11x13x20 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cult Design - Björktomtens Kruka 11x13x20 cm i kategorin Krukor här hos oss.

Produktinformation

Björktomtens kruka från Cult Design - den sötaset krukat till en hyacint inör julen.Uppe i kalla Norden växer det björkar och där bor Björk-Tomten. Man känner igen honom på hatten och kängorna, som är gjorda av björkens bark.

Se gärna också

Bergs Potter - Helena Kruka/Fat 16 cm Rosa -18%

Kruka med fat ur serien Helena från Bergs Potter, som passar både för inomhus- och utomhusbruk. Mönstret i överkanten liknar en spetskant och ger krukan ett mjukt och klassiskt utseende.

Krukans design skapades redan på 1800-talet i Lazio-regionen norr om Rom, av en av de ledande keramikerna, Roberto Rosso. Han hämtade inspiration från de forntida grekiska mönster som var populära då. Nu finns den åter i produktion som serien Helena tillverkad av italiensk lera med eller utan glasyr, i flera storlekar och nyanser. Dessa anrika krukor från Bergs Potter är inte bara trendiga utan är tillverkade under högsta möjliga standard och ekotänk. Krukan tillverkas och glaseras för hand, vilket gör varje exemplar helt unikt.

Det bästa du kan ge dina växter är, förutom vatten och solljus då, en lerkruka av hög kvalitet. Korrekt dränering ger rötterna utrymme att andas, och högkvalitativ lera håller kvar fukten de behöver. Krukorna från Bergs Potter bränns vid en mycket hög temperatur, vilket ger dem en naturlig hållbarhet och genom en speciell behandling säkerställs att faten är helt vattentäta.

Detta är en kruka du kommer glädjas åt under lång tid framöver, tidlös, klassisk och mycket vacker.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinkylar

Vinkylar från Caso

Se alla produkter
Inbyggnadsugnar

Inbyggnadsugnar från Smeg

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Normann Copenhagen

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Muurla

Se alla produkter