Vio Ljusfabrik - Platta Lack Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Vanilj

-24%

Beställ Vio Ljusfabrik - Platta Lack Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Vanilj på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Vio Ljusfabrik - Platta Lack Ljus Snurrade 29 cm 2-pack Vanilj inom kategorin Ljus special.

Produktinformation

Skruvat platt ljus från Vio Ljusfabrik nu med härligt lackad finish som framhäver de läckra färgerna ytterligare. Den stora trenden med skruvade ljus fortsätter även i år.

Vio Ljusfabrik har tagit fram platta skruvade ljus med en härlig glansig finish, tillverkade av 100% paraffin, eftersom stearin är för hårt för skruva. Ljusen är tillverkade i svenska Vedum enligt hantverkstraditioner och av bästa råvarorna, kommer i 2-pack och har en brinntid ca 9 timmar. .

Se gärna också

Broste Copenhagen - Handwritten Kalenderljus 30 cm

Kalenderljus från Broste Copenhagen av blockljustyp. Ett ljus i härlig grön färg som passar perfekt i juletid och dekorerad med silverfärgade siffror mellan 1-24 i handskriven stil. Den handskrivna stilen ger ljuset sin genuina charm och gör nedräkningen till julafton lite mer speciell.

Broste Copenhagens ljus är tillverkade av de finaste råvarorna vilket gör att de behåller formen och droppar minimalt när de är tända. Placera ljuset på en yta som tål värme med ett vackert jularrangemang kring sig och låt det lysa upp adventsmörkret utanför.

Brinntid ca 130 timmar.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Black

Black kan syfta på: Black (hästfärg) – en hästfärg Familjen Black – familj från Harry Potter-världen Sensation Black – ett dansevenemang Black – HTML-färgnamn på färgen svart Black – artistnamnet för den brittiske musikern Colin Vearncombe

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.

1329

1329 (MCCCXXIX) var ett normalår som började en söndag i den Julianska kalendern.