Cooee - Lykke 3 Ljushållare 10 x 17 x 15 cm Guld

Beställ Cooee - Lykke 3 Ljushållare 10 x 17 x 15 cm Guld på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Lykke 3 Ljushållare 10 x 17 x 15 cm Guld inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Lykke 3, som betyder knut på danska, är designad av Tim Torp Hansen. Gjord som en evighetsknut med plast för tre ljus har Lykke en lugnande närvaro som fungerar både som en varm ljusgivare och som ett vackert objekt.

Flammans lätthet och subtila rörelser står i kontrast till knutens tyngd. Lykke har en skulpturell kvalitet som gläder ögat även när det inte används. .

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Vit

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Allknivar

Allknivar från Victorinox

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Pols Potten

Se alla produkter
Barnflaskor

Barnflaskor från Rätt Start

Se alla produkter
Tillbehör tvätt  tork

Tillbehör tvätt tork från Elvita

Se alla produkter