Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Äppelbär Löpare 35x140 cm

Beställ Ekelund - Äppelbär Löpare 35x140 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Äppelbär Löpare 35x140 cm inom kategorin Löpare.

Produktinformation

Bordslöparen Äppelbär är framtagen av Ekelunds egna designstudio och är en färgexplotion i höstens alla underbara färger.I serien hittar du även en kökshandduk att komplettera med om du gillar motivet.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Ekelund - Höstnatur Löpare 35x120 cm -25%

Betty Svenssons bordslöpare Höstnatur med ett detaljerat mönster av höstlöv i vackra färger med en krispigt frostig känsla över sig.

Duka fint till höstens alla mysiga fikastunder med en passande löpare från Ekelunds Linneväveri. I serien hittar du även en kökshandduk med samma härliga motiv.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Teakhaus

Se alla produkter
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Meraki

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Serax

Se alla produkter
Airfryer  Fritös

Airfryer Fritös från Ariete

Se alla produkter