Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Spring Löpare 35x140 cm

Beställ Ekelund - Spring Löpare 35x140 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Spring Löpare 35x140 cm inom kategorin Löpare.

Produktinformation

Löpare med mönster i blått och vitt från Ekelund som blir ett vackert inslag till dukningen. Motivet Spring är formgivet av designstudion Björk-Forth.

Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning.

I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer.

Se gärna också

Ekelund - Försommar Löpare 35x120 cm -18%

Löpare från Ekelund, för stora söndagsmiddagar eller till långfrukosten. Duken är vävd med fina bindningar för optimal slitstyrka och vackert utseende. Mönstret Försommar är formgivet av Betty Svensson. Tillverkad av 100% ekologisk bomull.

Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier. All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds Linneväveri har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Löpare

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Presentkort

Presentkort från Cervera

Se alla produkter
Diskdukar

Diskdukar från ANDREE JARDIN

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Dualit

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Iittala

Se alla produkter