Airocide

Airocide Aps-200 2.5 Pm Luftrenare - Svart/silver

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Airocid-luftrenare APS 200 2,5 PM Ny och revolutionerande luftrenare utvecklad av NASA. AIrocide är en ny och revolutionerande luftrenare på marknaden som, förutom ett kraftfullt HEPA-filter, kommer med en unik PCO katalytisk teknik som bryter ner alla typer av luftburna partiklar hemma. Airocide eliminerar alla slags partiklar i rummet, oavsett om det är partiklar från rök, mögel eller damm, vilket gör att luften blir fräsch och ren. Luftrenaren har en enkel och klassisk design som passar in i de flesta hem. Syftet med Airocide är att minska astma och allergener med hjälp av Airocides unika rengöringsmetod som gör det möjligt att bryta ner även de minsta partiklarna och släpper därför ut nästan 100% allergenfri luft.


Beställ Airocide Aps-200 2.5 Pm Luftrenare - Svart/silver på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Airocide Aps-200 2.5 Pm Luftrenare - Svart/silver inom kategorin Luftrenare.

Kategori: Luftrenare
Artikelnummer: AIROCIDE4192
Visa fler

Från kunskapsbanken

125

125 (CXXV) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Luftrenare

Luftrenare är utrustning som används för att rena luften från farliga partiklar. Enligt den amerikanska tidskriften Consumer Reports (publicerat 2015) renar luftrenaren luften på specifika ämnen, men den tar inte bort alla farliga ämnen. I testet visade det sig vara skillnad på olika modeller, där en del till och med släppte ut farliga ämnen. För att luftrenaren ska fungera tillfredsställande är det också viktigt att ofta byta ut filtret i den, vilket brukar ske 2–4 gånger per år.

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.