Marimekko

Marimekko - Unikko Mugg 25 cl 2-pack Svart/Vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Set med två muggar med det klassiska mönstret Unikko, formgiven av Sami Ruotsalainen och Maija och Kristina Isola för Marimekko. Med de här muggarna livar du upp dukningen. Kombinera gärna med andra artiklar från samma serie, eller bryt av med andra färgklickar från Marimekko.


Beställ Marimekko - Unikko Mugg 25 cl 2-pack Svart/Vit på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Marimekko - Unikko Mugg 25 cl 2-pack Svart/Vit inom kategorin Muggar.

Kategori: Muggar
Artikelnummer: 120132
Visa fler

Från kunskapsbanken

Mugg

En mugg är en robust typ av kopp som ofta används för att dricka varma drycker, såsom kaffe, te eller choklad. Muggar har ofta handtag och rymmer en större mängd vätska än andra typer av koppar. I formella miljöer används sällan muggar till servering. De gamla muggarna var ofta ristade i trä och ben eller formad av lera, de moderna tillverkas av keramiska material. Vissa är tillverkade av förstärkt glas, till exempel pyrex. Andra material, inklusive plast, stål och lackerad metall, reducerar vikt och värmemotstånd, vilket är till fördel för till exempel campare. Tekniker som screentryck och dekaler används för att tillämpa dekorationer och reklam; dessa bränns in på muggen för att säkerställa varaktighet.

125

125 (CXXV) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Classic

Classic kan syfta på: Classic (motorbåtsport) – en öppen racingklass Classic (snooker) – en tidigare professionell snookerturnering Classic kaffe – varumärke för kaffe från Arvid Nordqvist H.A.B. Macintosh Classic – en persondator av Macintoshtyp SC Classic – en innebandyklubb från Tammerfors, Finland