Wesco - Baseboy Pedalhink 20 L matt Svart

-70%

Beställ Wesco - Baseboy Pedalhink 20 L matt Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Baseboy Pedalhink 20 L matt Svart inom kategorin Övrig inredning.

Produktinformation

Stora snygga pedalhinken Baseboy från Wesco är inspirerad av 1950-talets design och är smal och hög till sitt utseende. Locket öppnas lätt med fotpedalen och när du tar undan foten stängs locket smidigt och ljudlöst med "soft-cose"-funktion - smart och hygieniskt.

Baseboy är gjord av pulverlackerad stålplåt av hög kvalitet och innerhinken är tillverkad av metall och lätt att rengöra. Pedalhinken är robust med sin breda bas, försedd med gummilist, vilket gör det står stabilt på plats.

Se gärna också

Rosendahl - Ro Birds Talgbollshållare

Talgbollshållaren ur serien Birds från Rosendahl öppnar upp för fågelsång och djurliv ute i din trädgård, på den gemensamma gården eller på din balkong. Talgbollshållarens neutrala färg sticker inte ut, snarare smälter den in i miljön och naturen utomhus.

Fyll enkelt hållaren med en talgboll genom att lätt dra i snöret för utvidgning och när snöret släpps fungerar det även som ett lås och håller bollen på plats. En perfekt utomhus-accessoar som ger dig chans att få ta del av flera olika arter småfåglar samtidigt som du hjälper de att hitta föda under kallare månader.

Serien Birds består av flera olika sorter av matningsstationer för småfåglar som antingen kan hängas eller placeras i marken i din trädgård, i ett träd, vid ditt fönster eller andra ställen. Birds tillverkas i Danmark av återvunnen plast som samlats in från danska hushåll.

Läs mer

Från kunskapsbanken

120

120 (CXX) var ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.