Wesco - Mini Master Pedalhink 6 L matt Grafit

-70%

Beställ Wesco - Mini Master Pedalhink 6 L matt Grafit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wesco - Mini Master Pedalhink 6 L matt Grafit inom kategorin Övrig inredning.

Produktinformation

Mini Master från Wesco, med en kapacitet på 6 liter, är ett perfekt alternativ när du bara behöver en liten pedalhink. När den öppnas åker de två rostfria skivorna åt varsitt håll och stängs nästintill ljudlöst med inbyggda dämpare, s.k.

"soft-cose"-funktion. Den generösa öppningen blir tillgänglig med hjälp av fotpedalen och när du tar undan foten försluts öppningen, smidigt och hygieniskt.

En gummilist runt basen gör att den står stadigt och stabilt. Mini Master är utrustad med en praktisk innerhink av plast, som gör det enkelt att hålla den ren.Trots sin litenhet övertygar Mini Master storstilat!

Se gärna också

Rosendahl - Ro Birds Fågelmatare Boll 12 cm

Fågelmatare i form av en boll ur serien Birds från Rosendahl. Den här fågelmataren kommer med tillhörande band så att den enkelt kan hängas upp ute i din trädgård, på balkongen eller ute på gården. Fyll den med passande mat och låt alla småfåglar få äta sig mätta under vinterhalvåret samtidigt som du får chansen att se olika arter av småfåglar och njuta av en och annan fågelsång.

Fågelmataren är tillverkad av återvunnen plast, ett mycket hållbart material som tål väder, vind och frost. Den har en naturlig färg som smälter in i omgivningen utomhus.

Serien Birds består av flera olika sorter av matningsstationer för småfåglar som antingen kan hängas eller placeras i marken i din trädgård, i ett träd, vid ditt fönster eller andra ställen. Birds tillverkas i Danmark av återvunnen plast som samlats in från danska hushåll.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Aluminium

Aluminium är ett metalliskt grundämne med atomnummer 13. Aluminium är en lättmetall. Det är den vanligaste metallen i jordskorpan.

116

116 (CXVI) var ett skottår som började en tisdag i den julianska kalendern.

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Grafit

Grafit (nybildning av grekiska grạphhein - skriva)är ett mineral som bara består av grundämnet kol. Grafit är en allotrop av kol där atomerna bildar plana skikt med kristaller av hexagonstruktur. I grafit binder en kolatom tre andra. Inom lagren sitter atomerna fast hårt, men mellan lagren mindre hårt. Det behövs alltså ingen större yttre påverkan för att lagren ska lossna från varandra.[källa behövs] Detta gör att när man drar ett stycke grafit mot något, så lämnar det ett gråsvart streck efter sig (något som brukar kallas streckfärg).