Sidan innehåller annonslänkar

Create 3-i-1 Rosa Smörgåsgrill

Beställ Create 3-i-1 Rosa Smörgåsgrill på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Create 3-i-1 Rosa Smörgåsgrill inom kategorin Smörgåsgrillar.

Produktinformation

Smörgåsmaskin, grill och våffelbryggare, 3-i-1 design Förbered våfflor, smörgåsar eller grill med hjälp av de utbytbara tallrikarna. Mycket lätt att använda och rengöra.

Smörgåsmaskin Förbered 2 smörgåsar åt gången i 4 trekantiga portioner. Våffelmaskin Förbered 2 våfflor på några minuter.

Se gärna också

C3 - Smörgåsgrill Ciabatta Svart -25%

Smörgåsgrillen från C3 är designad för att kunna tillaga två mindre toasts, olika typer av snacks eller en större smörgås som exempelvis ciabatta. Maskinen är utsedd som Bäst i test-vinnare hos Råd & Rön.

Grillen är tillverkad med en högblank svart finish och har en enkel och stilren design vilket gör att den passar bra i varje kök. Grillplattorna är behandlade med non-stick vilket betyder att de varma smörgåsarna får en jämn och frasig yta samt att maskinen är lätt att rengöra.

I stället för två separata fack, som de flesta andra smörgåsgrillar har, är C3 Ciabatta försedd med stora ribbade grillytor. Vilket gör att du själv kan bestämma om du vill göra två traditionella toasts eller en större varm smörgås. Själva grillytan är 22×14 cm och modellen har en hög effekt som säkerställer en effektiv och snabb tillagning av varma smörgåsar.

Smörgåsgrillen är inte bara effektiv den är också mycket enkel att använda både Handtaget är till exempel låsbart så att det inte går att öppna av misstag under tiden smörgåsen tillagas, man minskar alltså risken att bränna sig på järnet. Maskinen är utrustad med två lampor ovanpå smörgåsgrillen indikerar när maskinen är tillräckligt varm.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Allknivar

Allknivar från Global

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Marimekko

Se alla produkter
Grilltillbehör

Grilltillbehör från Kamado Joe

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Tefal

Se alla produkter