Sidan innehåller annonslänkar

Cuisinart - Plancha Bordsgrill

Jämför produkt Cuisinart - Plancha Bordsgrill online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cuisinart - Plancha Bordsgrill i kategorin Smörgåsgrillar här hos oss.

Produktinformation

Samla familj och vänner och laga mat direkt vid bordet med denna bordsgrill från Cuisinart!Plancha är en grillplatta som spanjorerna anammade från ursprungsbefolkningen i Centralamerika Bordsgrillen har två olika stekplattor; en räfflad grillplatta och en slät stekplatta.

Se gärna också

Black+Decker Bxsa750e Smörgåsgrill

Gör läckra varma smörgåsar och panini med smörgåsgrillen från Black+Decker. Tack vare dess 21,5 x 12,5 cm grillplattor kan du rosta och bryna alla typer av bröd. Njut av krispigare och godare mellanmål på några minuter med Black+Decker smörgåsgrill. Ytan på smörgåsgrillens plattor är non-stick vilket gör rengöringsprocessen snabbare och enklare. För att rengöra dem räcker det med en fuktig trasa. På toppen av smörgåsbrödrosten finns indikatorlampor som guidar dig i tillagningsprocessen. Om kontrollampan är röd visar det att smörgåsgrillen värms upp. Och när kontrollampan blir grön betyder det att den är klar och plattorna är heta nog att rosta. Dess 750W effekt kommer att påskynda uppvärmningstiden så att du kan njuta av dina smörgåsar så snabbt som möjligt. Dess kompakta design på 23 x 23 x 8,5 cm gör att du kan förvara smörgåsgrillen var som helst, du kommer också att kunna förvara den vertikalt. Brödrostens bas har halkfria fötter för att garantera maximal stabilitet och säkerhet under tillagningen. Dess fingeravtryck-säkra finish kommer att säkerställa att smörgåsgrillen alltid ser snygg och ren ut. Lätt att rengöra med non-stick beläggning Möjlighet till vertikal förvaring Indikatorlampor Halkfria fötter Fingeravtryck-säker finish

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Umage

Se alla produkter
Uppvärmning av pool

Uppvärmning av pool från Swim & fun

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Spode

Se alla produkter
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Bitz

Se alla produkter