Bosch

Bosch Ms8cm61x1 Stavmixer - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Den bästa blandningen av kraft, kontroll och effektiv mixning ● Matberedartillbehör Mångfunktionell och hjälper till med att hacka, riva, skiva, knåda och även skära tärningar. ● Spiralsladd expanderande sladd för maximal flexibilitet vid använding. ● 1000 watt Maximal kraft för snabbt resultat och svåra uppgifter ● QuattroBlade Pro Utformad för bästa resultat och att minska att mixerstaven sugs ner i bägaren. ● Rostfritt hölje med gummerad yta För ett bekvämnt och säkert grepp. Bekvämlighet - Spiralsladden kan lindas rund vispen för smidig förvaring - Bekväm hantering tack vare gummerade ytor och stora reglage - Klickfäste gör det lätt att ta av mixerfoten och tillbehören - Mixerfot och tillbehör (förutom locket till hacken, matberedaren och tärningsskärare) kan diskas i maskin. Säkerhet - Klickfäste gör det lätt och säkeret att ta isär mixerfot, hack, visp och matberedare. - Alla plastdelar som kommer i kontakt med livsmedel är BPA fria Mångsidighet - Innovative matberedare med olika tillbehör för att hacka, skiva, riva och knåda. Bunke på 1.25 liter som även klarar en mindre lätt deg. - Kubixx innovativs tärningsskärare - skär till exempel frukt och grönsaker i tärningarar om 9 x 9 millimeter - Minihack hackar örter, nötter, lök, kött, hård ost med mera snabbt och effektivt. Lock för förvaring i kylskåp medföljer. - Mixerfot i rostfritt stål som inte tar smak eller färg - perfekt för att mixa varm morot eller tomatsoppa - Ballongvisp i rostfritt stål för att vispa äggvita, grädde och lättare smeter luftiga - Genomskinlig graderad mixerbägare med lock för förvaring i kylskåp. Tekniska data Produktmått i mm (H x B x D) 402 x 63 x 63 Nettovikt (kg) 3,567 Bruttovikt (kg) 4,7 Anslutningseffekt (W) 1000 Spänning (V) 220-240 Frekvens (Hz) 50/60 Anslutningskabelns längd (cm) 260,0 Elkontakt kontakt utan jord


Jämför produkt Bosch Ms8cm61x1 Stavmixer - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Ms8cm61x1 Stavmixer - Rostfritt Stål i kategorin Stavmixers här hos oss.

Kategori: Stavmixers
Artikelnummer: MS8CM61X1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Stavmixer

Stavmixer är ett avlångt (stavformat), elnätdrivet eller batteridrivet köksredskap som i stort sett fyller samma funktion som en traditionell köksmixer men lämpar sig bättre för arbeten av mindre karaktär. En stavmixer kan mixa, hacka, bereda och vispa. Den har på senare år blivit mycket populär på såväl restauranger som i hemmen.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.