Sidan innehåller annonslänkar
Amt

Amt Worlds Best Pan 289 28 Cm. Stekpanna

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Tysk producerad sautépanna i absolut högsta kvalitet. AMT Gastroguss har gett pannan flera beläggningar, vilket bland annat gör pannan starkare och mer robust, samt lättare att rengöra. Den kan användas på alla typer av värme, inklusive induktion. Tål ugnstemperaturer upp till 240 grader. Specifikationer: Diameter: 28cm Höjd: 9 cm Marknadens bästa non-stick (PFOA-fria) Perfekt för fettfri stekning Kan användas på alla värmekällor inkl. induktion Kan gå i diskmaskinen Förbättrad innovativ modell med exklusivt handtag Max temperatur 240 grader


Beställ Amt Worlds Best Pan 289 28 Cm. Stekpanna på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Amt Worlds Best Pan 289 28 Cm. Stekpanna inom kategorin Stekpannor.

Kategori: Stekpannor
Artikelnummer: AMT789871259
Visa fler

Från kunskapsbanken

Amt

Amt har under historien betecknat olika typer av civila förvaltningsområden i Skandinavien och Tyskland. Idag används benämningen amt huvudsakligen i tysktalande länder.

Best

Best eller BEST kan syfta på BEST – en ideell europeisk organisation för teknologstudenter, se Board of European Students of Technology

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.

289

289 (CCLXXXIX) var ett normalår som började en tisdag i den julianska kalendern.

28

28 (XXVIII) var ett skottår som började en torsdag i den julianska kalendern.

Stekpanna

En stekpanna, även kallat stekjärn, är ett köksredskap som används för stekning av mat. Moderna stekpannor tillverkas i många olika material. Vanligast är gjutjärn, aluminium och rostfritt stål. Eftersom det rostfria stålet i sig inte leder värme särskilt bra är dessa pannor ofta utrustade med så kallad sandwich-sula, det vill säga botten består av flera lager: rostfritt stål – aluminium – rostfritt stål. Detta för att aluminium sprider värmen jämnt i kärlet, förhindrar att maten bränns vid och ger kärlet en stabil stomme. Gjutjärnspannor behöver inte någon extra sula utan sprider värmen även upp i kanterna. Ordet "stekpanna" är belagt i svenska språket sedan tidigt 1500-tal.