Sidan innehåller annonslänkar

Contigo - Luxe Ståltermos 360 ml Svart

Jämför produkt Contigo - Luxe Ståltermos 360 ml Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Contigo - Luxe Ståltermos 360 ml Svart i kategorin Termosmuggar här hos oss.

Produktinformation

Luxe ståltermos från Contigo är perfekt att packa ned i ryggsäcken för att säkra kaffepausen under utflykten! Självklart användbar även vid många andra tillfällen, exempelvis på kontoret eller i bilen En praktisk och hållbar termos tillverkad i rostfritt stål med BPA-fri plast.

Det rostfria stålet gör att flaskan inte tar upp eller avger smak, så du kan växla mellan kaffe ena dagen och saft den andra. Locket fungerar även som mugg och kan tas isär för rengöring.

Se gärna också

WMF - Motion Termomugg 50 cl Rostfritt Stål -25%

Denna termosmugg från WMF och serien Motion är perfekt när du är i rörelse. Vacker elegans och optimal funktionalitet kombineras i denna perfekta lösning och därmed kan du alltid avnjuta dina drycker på bästa möjliga sätt. Och du kan vara säker på att de håller smaken och temperaturen mycket länge. Kannan är försedd med en dubbelväggig ThermaPro-isoleringsfunktion av kvalitets-Cromargan®, som håller dina drycker varma i upp till 6 timmar, eller kalla i upp till 12 timmar – och därmed kan du avnjuta din favoritdryck hela dagen.

De praktiska handtagen garanterar säker hantering och tack vare den täta designen slipper du obehagliga överraskningar när du är på språng. Denna kanna är helt enkelt den perfekta följeslagaren. Dessutom är termosmuggen utrustad med en bekväm 360° öppning med integrerade markeringar, som indikerar när kannan är öppen.

Motion termosmugg finns i tre olika storlekar, denna är den mellersta och rymmer 50 cl.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Blomus

Se alla produkter
Dekorationsfat

Dekorationsfat från Bitz

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Wilfa

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Umbra

Se alla produkter