AL-KO

AL-KO - Begränsningskabel. 800 m på spole. Ų 2.7 mm

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

AL-KO - Begränsningskabel. 800 m på spole. Ų 2.7 mm


Beställ AL-KO - Begränsningskabel. 800 m på spole. Ų 2.7 mm på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten AL-KO - Begränsningskabel. 800 m på spole. Ų 2.7 mm inom kategorin Trädgård.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: ALKO-534999
Visa fler

Från kunskapsbanken

1800

1800 (MDCCC) var ett undantaget normalår som började en onsdag i den gregorianska kalendern och ett skottår som började en söndag i den julianska kalendern. Den julianska kalendern gick 10 dagar efter den gregorianska kalendern fram till och med den 28 februari (nya stilen: 11 mars) och 12 dagar efter från och med den 29 februari (nya stilen: 12 mars).

Aluminium

Aluminium är ett metalliskt grundämne med atomnummer 13. Aluminium är en lättmetall. Det är den vanligaste metallen i jordskorpan.

Company

Company är en musikal med sångtexter och musik av Stephen Sondheim och libretto som bygger på 11 enaktare av George Furth.

Spole

En spole är en tråd som är lindad i spiral. Ofta avses en passiv elektrisk komponent (elektrofysik), eller så kallad induktor, som används i apparater för att filtrera eller välja ut signaler av bestämd frekvens. Tråden i en sådan kan vara lindad kring en kärna, ofta i form av en stav eller en ring, men det förekommer också så kallade luftlindade spolar.

27

27 (XXVII) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Dammsugare

Dammsugare är en städapparat som suger upp damm och andra partiklar med hjälp av en luftpump. Dammsugare används inom såväl hushåll som industri. Dammsugare har en slang av typen spiralslang och ett rör som sitter mellan dammsugaren och rengöringsmunstycket. Den tål ett visst undertryck.