Sidan innehåller annonslänkar
AL-KO

AL-KO - DIVE 5500/3

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ AL-KO - DIVE 5500/3 på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten AL-KO - DIVE 5500/3 inom kategorin Trädgård.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: DIVE 5500-3
Visa fler

Från kunskapsbanken

Dive

Dive var en svensk musikgrupp bestående av Chris Lancelot (egentligen Krister Linder) och Erik Holmberg. Duon gav ut tre studioalbum under 1990-talet. Ett fjärde album spelades in men släpptes aldrig, och de bägge medlemmarna gick vidare till andra musikprojekt. Deras största hit var "Captain Nemo" som senare också spelats in av bland annat Sarah Brightman och Cecilia Vennersten. Dive ska inte förväxlas med en belgisk grupp med samma namn. Musikstilen är experimentell, melodisk, lugn och känslostark electronica och drömpop. Dock även med tyngre inslag av rock, backad av gitarrer. Inspirationskällor var på den första skivan (1990) främst religion, speciellt buddhism. För den sista skivan (1994) uppgav Chris egna nattliga drömmar som inspiration för texterna. Dive försökte distansera sig från den konventionella musikscenen.

Trädgård

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odling av nytto- och prydnadsväxter. Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar, fruktträd, grönsaker och kryddörter av olika sorter. En trädgård av prydnadskaraktär är mindre än en park.