Sidan innehåller annonslänkar
AL-KO

AL-KO - Easy Crush MH 2800

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ AL-KO - Easy Crush MH 2800 på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten AL-KO - Easy Crush MH 2800 inom kategorin Trädgård.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: Easy Crush MH 2800
Visa fler

Från kunskapsbanken

Easy

Easy är en svensk indiepopgrupp från Jönköping och Göteborg.

Crush

Crush kan avse: Crush (låt av Jennifer Paige) – en musiksingel från 1998 av Jennifer Paige Crush (Amerie-låt) – en radiosingel från 2007 av den amerikanska R&B-sångerskan Amerie Crush (musikalbum av Bon Jovi) – ett musikalbum från 2000 av den amerikanska popgruppen Bon Jovi Crush (musikalbum av OMD) – ett musikalbum från 1985 av den brittiska syntpopgruppen Orchestral Manoeuvres in the Dark Crush (Buffyavsnitt) – avsnitt i tv-serien Buffy och vampyrernas femte säsong, se Buffy och vampyrerna (säsong 5) Crush (film, 2013) – en amerikansk film från 2013

Inomhusklimat

Begreppet inomhusklimat täcker in flera faktorer som påverkar förhållandena inomhus. För utrymmen där människor vistas kan dessa delas in i fysiska och mänskliga faktorer. De viktigaste fysiska miljöfaktorerna är: Värme Luft Ljus LjudFör att uppnå ett behagligt inomhusklimat måste temperaturen inomhus upplevas som precis lagom, det skall inte vara för kallt men inte heller för varmt. I praktiken innebär detta en temperatur mellan 20 och 24 °C. Luften måste upplevas som frisk och ren, det vill säga att den skall vara så fri från föroreningar som möjligt och inte störa luktsinnet. Minimum 0,35 liter/s per m2 uppvärmd yta eller 10-15 liter/person. Mer om radonkoncentrationen överstiger 200 Bq/m2. Ljusmängden skall upplevas som tillräcklig, utan att blända eller flimra. Ljudmiljön skall också upplevas som behaglig, fri från buller och andra störande ljud. I praktiken innebär detta minimum ljudklass C i bostäder och lokaler. De mänskliga faktorerna är: Psykologiska BeteendestyrdaOm en person är nöjd med sitt arbete är hon mindre känslig för avvikelser i de fysiska faktorerna på arbetsplatsen som att det är för kallt eller otillräckligt med ljus. Detta är ett exempel på betydelsen hos psykologiska faktorer. En person som är van att ha shorts och t-shirt hemma men byxor och tröja annars, kan uppleva att det är för varmt hos grannen; trots att temperaturen hos grannen är samma som hemma. Detta är ett exempel på den beteendestyrda faktorn.

Trädgård

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odling av nytto- och prydnadsväxter. Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar, fruktträd, grönsaker och kryddörter av olika sorter. En trädgård av prydnadskaraktär är mindre än en park.