Sidan innehåller annonslänkar
AL-KO

Al-KO-Silver 468 SP-A

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ Al-KO-Silver 468 SP-A på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Al-KO-Silver 468 SP-A inom kategorin Trädgård.

Kategori: Trädgård
Artikelnummer: Silver 468 SP-A
Visa fler

Från kunskapsbanken

468

468 (CDLXVIII) var ett skottår som började en måndag i den julianska kalendern.

Spa

Spa eller spainrättning är en kuranstalt, där man kan få olika sorters behandling mot krämpor, ofta med vatten och varma bad som ingrediens. Även salonger som erbjuder enklare ansiktsbehandlingar kallar sig idag ofta för spa. I vissa fall kallar sig även hotell eller semesteranläggningar för spa. Ordet kommer av den belgiska orten Spa, som var en av de första välkända kurorterna. Det påstås dock ibland felaktigt att ordet spa är en förkortning av det latinska uttrycket "salus per aquam" (med vissa varianter) vilket betyder ungefär "hälsa genom vatten" vilket alltså snarare får ses som en backronym.

Trädgård

En trädgård är ett avgränsat område, vanligen med odling av nytto- och prydnadsväxter. Med nyttoväxter avses vanligen bärbuskar, fruktträd, grönsaker och kryddörter av olika sorter. En trädgård av prydnadskaraktär är mindre än en park.