Sidan innehåller annonslänkar

Dutchdeluxes - Ugnsform 35x23,5 cm Mässing

Beställ Dutchdeluxes - Ugnsform 35x23,5 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dutchdeluxes - Ugnsform 35x23,5 cm Mässing inom kategorin Ugnsformset.

Produktinformation

Rustika ugnsform i keramik från Dutchdeluxes passar utmärkt när du vill laga en god lasagne, ugnsrostade grönsaker eller en härlig gryta. Formen säljs med tillhörande lock samt underlägg i kork.

Underlägget blir en snygg detalj på middagsbordet samtidigt som det är smidigt utformat för att passa perfekt ovanpå locket. Formen finns i olika storlekar och färger och staplas enkelt i varandra med korkunderlägget som skydd emellan mot repor och skav.De ugnssäkra formarna är handgjorda och tål diskmaskin samt mikrovågsugn. .

Se gärna också

Le Creuset - Heritage Rektangulär Form 19x15 cm Mist Gray

Rektangulär form i stengods från Le Creuset och serien Heritage. Dess rektangulära form passar till alla slags ingredienser, vilket gör den mycket användbar i vardagen till både ugnsrostning, bakning, marinering och servering. Den har snäckformade handtag som gör den enkel och säker att greppa och flytta omkring, och de höga sidorna ger dig gott om plats för dina rätter.

Denna form är tillverkad av speciella leror som upprätthåller jämn temperatur och är mycket stark och hållbar. Tål temperaturer från -23 °C till +260 °C.

I Le Creusets sortiment finns i en mängd olika färger som blir färgstarka inslag i ditt kök. Välj utifrån just din stil och smak.

Detta är den minsta Heritage-formen med sin volym på 1 liter. Komplettera gärna med de större formarna för en bra och varierande bas för din matlagning.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ugnsformset

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Yaxell

Se alla produkter
Bartillbehör övrigt

Bartillbehör övrigt från Swedish Tonic

Se alla produkter
Småbestick

Småbestick från Robert Welch

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Riedel

Se alla produkter