Sidan innehåller annonslänkar
Ariete

Ariete Travel Kit 7993 Vattenkokare - Röd

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

- Färg/Material: Röd - Vattenbehållare: 0,80 - Effekt: 750 - Nettovikt: 1,45


Jämför produkt Ariete Travel Kit 7993 Vattenkokare - Röd online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ariete Travel Kit 7993 Vattenkokare - Röd i kategorin Vattenkokare här hos oss.

Kategori: Vattenkokare
Artikelnummer: 00C799300AR0
Visa fler

Från kunskapsbanken

Kit

Kit är ett könsneutralt förnamn. 75 män och 113 kvinnor har namnet i Sverige den 19 juni 2009. Flest bär namnet i Stockholm, där 29 män och 28 kvinnor hade namnet under samma period.

Vattenkokare

En vattenkokare är en elektrisk apparat för att koka upp vatten för tillredning av heta drycker, som kaffe och te. Vattenkokare finns i många modeller av många tillverkare. Historiskt kan ordet "vattenkokare" beläggas i svenskan sedan 1872.

Brödrost

Brödrost är en elektrisk apparat som värmer upp bröd och skapar rostat bröd. Oftast används vitt bröd såsom formfranska till detta. Brödet får en lite mörkare yta som dessutom blir lite spröd efter att brödet är rostat. En brödrost har elektriska värmeelement bestående av glödande trådar som värmer upp brödet.