Sidan innehåller annonslänkar
Markslöjd

Markslöjd Myggan krom 5L

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Myggan är en batteridriven elljusstake i krom. Den har ett väldigt diskret uttryck och är nätt i sin storlek. Detta gör den mycket lättplacerad.


Jämför produkt Markslöjd Myggan krom 5L online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Markslöjd Myggan krom 5L i kategorin Adventsljusstakar här hos oss.

Kategori: Adventsljusstakar
Artikelnummer: 111522
Visa fler

Från kunskapsbanken

Krom

Krom är ett metalliskt grundämne som ofta används i legeringar. När krommetall exponeras för luft bildas ett tunt oxidskikt som skyddar resten av metallen.

Lundgren

Lundgren är ett vanligt svenskt efternamn som kan stavas på något olika sätt. Den 31 december 2012 var det följande antal personer i Sverige med stavningsvarianterna Lundgren 20 699 Lundgreen 17 Lundhgren 6Tillsammans med 2 personer som stavar namnet på annat sätt, blir detta 20 724 personer, vilket ger namnet plats nummer 28 på listan över Sveriges vanligaste efternamn.

Strandberg

Strandberg är ett svenskt efternamn. Den 31 december 2013 var 6828 personer med efternamnet Strandberg bosatta i Sverige.