Sidan innehåller annonslänkar
AH Belysning

AH Belysning Adelsö

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vacker takplafond med vackra kristaller som ger ett fint sken i ditt hem. Armaturen är IP21-klassad vilket gör det möjligt för montering i badrum. Armaturen installeras med fast installation.


Jämför produkt AH Belysning Adelsö online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten AH Belysning Adelsö i kategorin AH belysning här hos oss.

Kategori: AH belysning
Artikelnummer: 110052
Visa fler

Från kunskapsbanken

Wahl

Wahl kan syfta pår: Wahl (efternamn)

Belysning

För belysningsstyrka som fotometrisk storhet, se illuminans. Belysning är anordningar som skapar ljus och även kallas enbart ljus. Det finns tre huvudtyper av belysning som inkluderar omgivande belysning, dvs allmän belysning, arbetsbelysning och accentbelysning.

Adelsö

Adelsö eller Adelsön (äldre namn: Alsnu) är en större ö i östra Mälaren och ett samhälle i Adelsö socken, i Ekerö kommun, Uppland, Stockholms län. Ön är omkring tio kilometer lång och mellan två och fyra kilometer bred och har en areal på 25,79 kvadratkilometer. Adelsön har ingen fast vägförbindelse med fastlandet (Munsön) och kan med bil enbart nås via Adelsöleden som sträcker sig över Svinsundet från Sjöängen på Munsön till Lilla Stenby på Adelsön.