Sidan innehåller annonslänkar
Airam

Airam Sund Duo LED IP54 vit

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Vägglampa Sund Duo LED IP54 vit Airam
Passar i många miljöerSund är en klassisk väggarmatur som passar både inne och ute. Tack vare sin kompakta storlek och rena form passar Sund i många olika miljöer.
LjusskenSund...


Jämför produkt Airam Sund Duo LED IP54 vit online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Airam Sund Duo LED IP54 vit i kategorin Airam här hos oss.

Kategori: Airam
Artikelnummer: 110980
Visa fler

Från kunskapsbanken

Sund

Sund är ett relativt smalt farvatten mellan två landområden, antingen inom en sjö eller ett hav (som Kalmarsund mellan det svenska fastlandet och Öland) eller mellan två sjöar eller hav (som Öresund mellan Nordsjön och Östersjön). Ett trängre sund kallas ofta nor. Ett sund där man far igenom med båt kallas också gatt. I svenska ortnamn är delstavelser med sund mycket vanligt förekommande, även för platser som inte längre ligger vid något sund, till exempel Sundbyberg.

Duo

En duo kallas två musiker som uppträder tillsammans, men det används även i andra sammanhang där två personer utför något ihop. En sång eller ett musikstycke avsedd för två personer eller två instrument kallas duett. Detta kommer av latinets räkneord för två. Andra musiktermer för sammanhang där två musiker samverkar är bicinium och fyrhändigt piano.

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.