Sidan innehåller annonslänkar

Cosori - Dehydration Airfryer

Jämför produkt Cosori - Dehydration Airfryer online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cosori - Dehydration Airfryer i kategorin Airfryer Fritös här hos oss.

Produktinformation

Cosori Dehydration Airfryer är en kombinerad airfryer, varmluftsfritös, och mattork / torkugn i ett!En multifunktionell Dehydrator kan göra allt det som en airfryer gör Dessutom har den en uttorkningsfunktion som gör att du kan torka svamp, frukt, bär och andra råvaror så att de håller länge.

Med hjälp av en Cosori torkugn kan du till exempel torka svamp så att du kan göra svamprätter som kantarelltoast eller sås med svamp året om!Cosori AirfryerEn airfryer är en köksmaskin som tillagar och friterar din mat med minsta möjliga mängd stekfett, olja eller annat matfett Detta är möjligt eftersom tillagandet sker med hjälp av cirkulerande varmluft.

Varmluftstillagningen gör att maten får en jämn och fin stekyta. Det är dessutom väldigt enkelt att tillaga mat med en varmluftsfritös.

11 förinställda matfunktioner9 förinställningar (pommes frites, kyckling, nötkött, bacon, skaldjur, räkor, grönsaker, dessert och fryst mat) ger dig möjligheten att förbereda vilken rätt som helst, med endast en enda touch på pekskärmen. Den är även försedd med förvärmnings- och uttorkningsfunktion.Allt för att underlätta din matlagning så mycket som möjligt.UttorkningsfunktionDen förinställda «Dehydrate» kan justera tiden från 30 min - 12 timmar och en temperatur från 40 ° -90 ° C.

Du kan använda dehydratiseringsfunktionen "DEHY" för att göra torkad frukt, bär, grönsaker, beef jerky, svamp och mycket mer.Både snygg och funktionellHögkvalitativa material som rostfritt stål kombinerat med en platsbesparande design skapar en hållbar airfryer som ser bra ut på din köksbänk, utan att ta för mycket plats i köket.Air Crisp-teknikEn inbyggd teknik säkerställer att du kan laga din mat upp till 2 gånger snabbare än en traditionell ugn och med upp till 90 % mindre fett. Maten kommer ändå få samma goda smak med en krispig konsistens utan hälsonackdelarna.Lätt att rengöraCosori Dehydrator Airfryer kommer med löstagbara non-stick matkorgar som enkelt kan sköljas i diskhon eller diskas i diskmaskin.Airfryer recept medföljerEtt recepthäfte medföljer med smakrika recept som är perfekt anpassade till denna modell.

Produkter från kända varumärken
Frys

Frys från Electrolux

Se alla produkter
Kaffekvarnar

Kaffekvarnar från Sage

Se alla produkter
Vinställ

Vinställ från Born in Sweden

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Gustavsberg

Se alla produkter