Sidan innehåller annonslänkar

Cosori - Pro Airfryer Mörkgrå

Beställ Cosori - Pro Airfryer Mörkgrå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cosori - Pro Airfryer Mörkgrå inom kategorin Airfryer Fritös.

Produktinformation

Cosori Pro Airfryer är en varmluftsfritös som gör att du kan tillaga mat snabbt, smidigt och hälsosamt! Pro Airfryer Cosori har en kraftfull inbyggd fläkt med Air Whisper Technologi som kommer ta din matlagning till nästa nivå Den skapar perfekta måltider på några minuter med snabb luftcirkulation.

Med en hög maxtemperatur och en uppgraderad fläkt säkerställer Cosori Pro att den kan ge ännu galnare resultat, snabbare och tystare än någonsin. En elegant och kompakt design gör att denna modell passar perfekt i alla kök!Cosori Pro Airfryer har en panel av härdat glas och en matt finish vilket gör den hållbar och mindre benägen för repor

Med en imponerande kapacitet fixar den hela 1,8 kg vilket motsvarar middag för upp till 4 personer.Cosori Pro kommer med 7 förinställningar som gör det enkelt för dig att göra din favoritmat oavsett om det är kyckling, fisk, fryst mat, grönsaker, rotfrukter, pommes frites, nötkött etc. Den har en skakpåminnelse som ser till att du kommer ihåg att skaka korgen så maten tillagas jämnt.Tack vare Cosoris unika teknologi tillagar den din mat upp till 2 gånger snabbare än en ugn och dessutom med upp till 90 % mindre fett.

Maten kommer fortfarande att få samma läckra smak med en krispigare konsistens utan alla nackdelar för hälsan.Med den nya designen för luftcirkulationen har Cosori Pro Airfryer fått sin ljudnivå reducerad och uppnår maximalt 55 dB när den presterar som på max. Du kan tillaga maten och samla familjen i köket för samtal under tiden, utan att störas av ljudet.Cosori Premium levereras med uttagbara korgar gjorda i non-stick material som enkelt kan diskas för hand eller i diskmaskin.Det följer med ett recepthäfte med smarriga recept hjälper dig att komma igång med matlagningen.

Produkter från kända varumärken
Fläktar

Fläktar från Duux

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Carolina Gynning

Se alla produkter
Barnbestick

Barnbestick från Zwilling

Se alla produkter
Brödknivar

Brödknivar från Global

Se alla produkter