Sidan innehåller annonslänkar
Aneta

Aneta Loop 18800-90 stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Bordslampa Loop 18800-90 stål Aneta
Elegant bordslampa i stål. LED-lister sitter på insidan av de båda ringarna som ger ett vackert och dekorativt ljus. 3-stegsdimmer på sladden så att du kan få...


Jämför produkt Aneta Loop 18800-90 stål online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aneta Loop 18800-90 stål i kategorin Aneta här hos oss.

Kategori: Aneta
Artikelnummer: 114523
Visa fler

Från kunskapsbanken

Loop

En loop är en del av en berg- och dalbana där vagnen framförs i en vertikalt cirkulär rörelse. Det är också den engelska benämningen på den avancerade flygmanöver som på svenska kallas looping. Under en looping utför flygplanet en cirkelrörelse i vertikalplanet. I en normal looping pekar huvudet på piloten inåt mot rörelsens centrum, i en utvändig hel eller halv looping – en så kallad "bunt" – pekar huvudet utåt från centrum.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.