Sidan innehåller annonslänkar
Ariete

Ariete 6413 Steam Ångstation - Blå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En ångstation skiljer sig från ett strykjärn på en rad punkter. För det första har den en större vattentank så att du slipper att fylla på vatten mitt i strykningen. Den kan också leverera ett högre ångtryck så att strykningen blir mer effektiv. Dessutom kan du använda den till lodrätt strykning, t.ex. för att stryka kläder som hänger på en galge. Den här modellen från Ariete levererar en konstant ångmängd på 140 g/min. Dessutom har en ångpuff-funktion som ger extra mycket ånga, hela 600 g ånga per minut. Ångstationen stänger automatiskt av sig när den lämnas oanvänd en längre stund. En annan fördel är det automatiska avkalkningsprogrammet som hjälper dig att hålla styr på kalkavlagringarna i vattentanken och i strykjärnet. Och tack vare rengöringsprogrammet behöver du inte ödsla tid på rengöringen av strykjärnet.


Beställ Ariete 6413 Steam Ångstation - Blå på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ariete 6413 Steam Ångstation - Blå inom kategorin Ångstationer.

Kategori: Ångstationer
Artikelnummer: 00S641300AR0
Visa fler

Från kunskapsbanken

Steam

Steam kan syfta på: Steam (datorspelsteknik) – ett content delivery-system skapat av Valve Corporation Steam (musikgrupp) – ett amerikanskt popband som bildades 1969 Steam (musikalbum av East 17) – ett musikalbum av East 17 Code Name: S.T.E.A.M. – ett strategidatorspel utvecklat av Intelligent Systems

Blå

Blå är en av de traditionella spektralfärgerna och karakteriseras av kort våglängd. Det blåa färgområdet omfattar en mängd olika nyanser. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är blå en av sex elementarfärger och har beteckningen B. I RGB-systemet för additiv färgblandning är blå (B) en av de tre primärfärgerna. Blått är färgen hos himmel och vatten men är för övrigt ovanligt i naturen. I västerländsk symbolik representerar blått ofta tro och trofasthet, och i svensk politik står blått för borgerlighet.