Sidan innehåller annonslänkar
Ariete

Ariete 6423 Steam Ångstation - Lila

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Det finns flera fördelar med en ångstation jämfört med ett strykjärn. Den separata vattentanken rymmer betydligt mer vatten och är lätt att fylla på utan att du behöver stänga av strykjärnet. Ångstationen kan också ge ett högre ångtryck för en snabbare och mer effektiv strykning. Sedan har du också möjlighet att stryka lodrätt med en ångstation, vilket passar perfekt för t.ex. känsliga sidenskjortor som måste strykas hängande på galge. Den här modellen från Ariete levererar en konstant ångmängd på 100 g/min. Och om det behövs lite extra ånga kan ångstationen ge dig ångpuffar på hela 480 g/min. Den automatiska avstängningsfunktionen ser till att ångstationen stängs av om du lämnar den oanvänd en längre stund. En annan fördel är det automatiska avkalkningsprogrammet som hjälper dig att hålla styr på kalkavlagringarna i vattentanken och i strykjärnet. Du behöver inte lägga tid på att rengöra ångstationen eftersom den har ett självrengöringsprogram.


Beställ Ariete 6423 Steam Ångstation - Lila på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ariete 6423 Steam Ångstation - Lila inom kategorin Ångstationer.

Kategori: Ångstationer
Artikelnummer: 00S642300AR0
Visa fler

Från kunskapsbanken

Steam

Steam kan syfta på: Steam (datorspelsteknik) – ett content delivery-system skapat av Valve Corporation Steam (musikgrupp) – ett amerikanskt popband som bildades 1969 Steam (musikalbum av East 17) – ett musikalbum av East 17 Code Name: S.T.E.A.M. – ett strategidatorspel utvecklat av Intelligent Systems

Lila

Lila färger ligger mellan rött och blått. Andra ord för samma färgområde är violett och gredelin. På engelska används ordet purple som ungefär synonymt med svenskans lila, men på svenska syftar purpur oftast på mera rödaktiga färger.