Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Bonbonniere Påskägg 18 cm Sand/Shell

Jämför produkt Cooee - Bonbonniere Påskägg 18 cm Sand/Shell online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Bonbonniere Påskägg 18 cm Sand/Shell i kategorin Askar här hos oss.

Produktinformation

En stilren Bonbonniere i den större modellen från Cooee stil, med den matta och mjuka yta som kännetecknar deras så omtyckta produkter.Bonbonniere i form av ett ägg kommer bli fantasktisk vackert på dukade bordet, framför ett blomsterarragnemant eller som en prydnad för sig själv. Insidan av ägget är glaserad och därför perfekt att lägga små godbitar i.

Bonbonniere är handgjort och handmålat vilket gör att ingen del är den andra helt lik, alla är unika. Ägget finns i två storlekar att välja mellan.Cooee Design erbjuder vaser, krukor, ljusstakar och brickor i en tidlös men modern design.

Det svenska designvarumärket kommer med en innovativ design och skandinaviskt formspråk som kommit att ta världen med storm. Familjeföretaget grundades 2005 och finns idag världen över i många framstående designbutiker. .

Produkter från kända varumärken
Airfryer

Airfryer från Tristar

Se alla produkter
Knivförvaring övrigt

Knivförvaring övrigt från Global

Se alla produkter
Allknivar

Allknivar från Global

Se alla produkter
Fristående kyl-frysar

Fristående kyl-frysar från Scandomestic

Se alla produkter