Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Redskap Bakpensel rund

Jämför produkt Kockums - Redskap Bakpensel rund online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Redskap Bakpensel rund i kategorin Bakpenslar här hos oss.

Produktinformation

Bakpensel från Kockums, perfekt för glasering eller för att applicera smält smör eller ägg på bullarna. Fungerar även som grillpensel och som svampborste.

Kockums Jernverk, ett anrikt företag som tillverkat köksprodukter i emaljerat stål ända sedan 1800-talet. Träredskap, skärbrädor och brickor är en nödvändighet i dagens kök.

Se gärna också

Rig-Tig - Easy Bakpensel -25%

Easy bakpensel från RIG-TIG erbjuder design på hög nivå utan att göra avkall på funktionaliteten. Penseln har en flexibel nylonborste och skaftet är tillverkat i slitstark vitek som med tiden utvecklar en vacker patina. Borsthuvudet kan diskas i diskmaskin och är därmed extra hygieniskt jämfört med konventionella bakpenslar. Passar perfekt att användas till allt från bullbak till pensling av marinader. I Design av Cecilie Manz.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Siemens

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Global

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från Broste Copenhagen

Se alla produkter
Grillbestick

Grillbestick från Gense

Se alla produkter