Viski - Belmont Underlägg 4-pack Guld

-25%

Jämför produkt Viski - Belmont Underlägg 4-pack Guld online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Viski - Belmont Underlägg 4-pack Guld i kategorin Bartillbehör övrigt här hos oss.

Produktinformation

Viski är ett märke som satsar på moderna tillbehör för vin och baren med klassiska funktioner och exceptionell design. Med produkter i hög kvalité erbjuder dom allt du behöver till baren och lite till.Gnistrande mässingsfärgade glasunderlägg i 4-pack med hamrad finish.

Repfri med svart sammet på baksidan. Passar i alla sorters hem och lyser upp på alla sortens bord!

Se gärna också

BoxInBag - Presnaps No.3

Med Presnaps No.3 får du en snaps därhemma som du kryddat alldeles själv eller så kan det bli den perfekta gå-bort-presenten. Varför inte både och?

No. 3 – kummin, koriander, anis och apelsin
Fyllig och balanserad kryddighet med smak av kummin och fänkål.
Här finns inslag av koriander och apelsin som ger fin avrundning.
Passar till strömming och sill (helst på klassisk 1-2-3 lag)
Också mycket bra till fisk och skaldjurssoppa samt sushi

Från BOXinBAG kommer serien Presnaps, ett resultat av mycket funderande och provsmakande av olika kombinationer av örter och bär. Serien innehåller än så länge tre smakkombinationer No. 1, No. 2 och No. 3. Enkelt, tydligt och öppnar för oändliga möjligheter.

Som namnet avslöjar är detta starten för den perfekta snapsen. Allt är förberett och det enda du behöver göra är att tillsätta svenskt renat brännvin.Perfekt till midsommar, kräftskivan, julen och andra festliga tillfällen, eller tillfällen du vill ska bli lite festliga. Bara följ dessa enkla instruktioner och låt dig väl smaka

1. Tillsätt brännvin/vodka och skaka flaskan
2. Låt dra i 24 timmar
3. Tillsätt 1/2 tsk socker
4. Sila av innan servering

Läs mer

Från kunskapsbanken

Guld

Guld (latinskt namn Aurum, i talspråk gull) är ett grundämne som tillhör gruppen ädelmetaller och gruppen myntmetaller samt är ett mineral. Guld har den kemiska beteckningen Au som kommer av aurum, det latinska ordet för guld. Det är en eftertraktad metall vilken under århundraden har använts som betalningsmedel, som värdebeständig tillgång, som smycken, för påkostad utsmyckning och beständigt blanka ytor. Metallen finns som korn och klumpar i berggrunden, i underjordiska ådror och i guldrik alluvialjord.