Sidan innehåller annonslänkar
Markslöjd

Markslöjd Lunden Bord 1L Svart/Beige

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Stilren bordslampa i svart/beige
Bordslampan Lunden med beige textilskärm blir tillsammans med den svarta foten en förhöjande detalj i ditt favoritrum.Lunden passar både i fönstret och på sidobordet....


Beställ Markslöjd Lunden Bord 1L Svart/Beige på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Markslöjd Lunden Bord 1L Svart/Beige inom kategorin Bordslampor.

Kategori: Bordslampor
Artikelnummer: 114485
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bord

Ett bord är en möbel med en vågrät, plan skiva, som kan användas exempelvis till att äta, arbeta eller sammanträda vid, eller som avställningsyta för föremål. Bord kan vara tillverkade av olika material såsom glas, trä, metall eller plast. Utformningen varierar stort, bordsskivan kan vara kvadratisk, rektangulär, rund eller asymmetriskt formad, till exempel "njurformad". Antalet ben varierar, vanligast är fyra ben, men det finns bord med ett eller tre ben. Även bord utan ben förekommer. De fästs då ofta i en vägg och får ökad stabilitet genom en tvärslå. Det är inte ovanligt att bordets storlek kan förändras genom tilläggsskivor som antingen placeras i bordsskivans delbara mitt eller läggs till i bordets yttre kanter.