Ugnsform med räfflad insida ur Pyrex serie Asimetria, perfekt som brödform eller till mjuka kakor så som sockerkaka. Formen är tillverkad av kolstål och har en non-stickbeläggning som förhindrar att ingredienserna bränner fast och gör den lätt att rengöra.
Formen har även ett rejält handtag på kortsidan som underlättar när du ska ta ut den ur ugnen. Finns i olika storlekar, alla stapelbara i varandra så att de tar minimalt med plats i skåpen. .
Bakform Silikon Madeleine från du Buyer för att baka de klassiskt formade Madeleinekakorna. Madeleinekakan kommer ursprungligen från Frankrike och är en mjuk söt kaka, bakad med ägg, socker och citron i den traditionella musselskalsformen.
- Högkvalitativt silikonskum med metallpulver, stödjer temperaturer från -70°C till +300°C
- Patenterat system med utmärkt ledningsförmåga hos formen, även bättre karamellisering
- R’System med perforeringar för perfekt varmluftscirkulation
- Perfekt enhetlig tillagning
- Slät inre yta med naturlig non-stick, lätt att vända ut.
- Smörj före första användningen
- Grädda i traditionell ugn eller bain-marie
- Används inte i mikrovågsugnen
- Använd inte vassa redskap i formen
Tips: Används bäst på ett galler eller en perforerad bakplåt
Receptkort medföljer, med läckra recept skapade av 7 Meilleur Ouvrier de France pastry chefs eller World Pastry Champions.
Mer information finns på produktens sida.
Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.
Klicka här för mer inspiration