Cult Design - Orient Skål 16 cm Asfalt

Jämför produkt Cult Design - Orient Skål 16 cm Asfalt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cult Design - Orient Skål 16 cm Asfalt i kategorin Djupa tallrikar här hos oss.

Produktinformation

Från svenska Cult Design och deras serie Orient kommer denna skål i tåligt stengods. Den kallas också ibland för "skålrik" eftersom den är någonting mittemellan en skål och en tallrik.

Servera söta desserter i dessa precis lagom stora skålar för en fulländad upplevelse. Skålen har en diameter på 16 cm och fungerar även utmärkt som uppläggningsskål för småplock och tillbehör – eller till förrätten!För att få fram den unika mönstereffekten i Orientservisen görs den för hand av duktiga hantverkare

Tekniken gör att glasyrerna kan skifta en aning i färgton mellan olika produkter. Denna serie tål diskmaskin och mikrovågsugn, och blir en iögonfallande dukning med sina vackra delar, från tallrik till serveringsfat. .

Se gärna också

Carolina Gynning - DECO Black Djup tallrik 24 cm -25%

En elegant djup tallrik från Carolina Gynnings DECO kollektion.

Carolina Gynning har formgivit denna porslinstallrik som ingår i servisen DECO Black. Ledorden för uppsättningen av köksprodukter som hon döpt till DECO är elegans och kaxighet.

Det märks inte minst i det klassiska och stilrena monogrammönstret i svart och guldton som gör ett starkt intryck i din borddukning!

Carolina Gynning har i DECO servisen kombinerat sin konst med designintresse som tidigare resulterat i bland annat smycken, kuddfodral och lampor. Det gemensamma i alla Carolina Gynnings produkter och i hennes konst är de starka känslorna och ett personligt avtryck från Carolina Gynning som kvinna och konstnär, så även i denna DECO skål.

Porslintallriken är 24 cm i diameter och är härligt utformad där dess dekaler och mönster sätts för hand vilket ger en naturlig och genuin känsla till varje del i Deco-servisen.

Hela DECO kollektionen, som även innehåller vanliga tallrikar i olika storlekar och skålar, är tillverkad i benporslin vilket gör att köksprodukterna är väldigt hållbara, de tål både maskindisk och mikrovågsugn, och kan med fördel användas dagligen och så fin som Carolina Gynnings DECO-tallrikar är kommer du vilja duka med denna djupa tallrik när det serveras gryta eller pasta såväl till vardag som till fest!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Philips

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Iittala

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Adventsljusstakar

Adventsljusstakar från Lundgren & Strandberg

Se alla produkter