Duralex - Picardie Dricksglas 25 cl 6-pack

Beställ Duralex - Picardie Dricksglas 25 cl 6-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Duralex - Picardie Dricksglas 25 cl 6-pack inom kategorin Dricksglas.

Produktinformation

Klassiska dricksglas från Duralex som funkar lika bra för varm som kall dryck. 1954 kom Duralexglaset Picardie, som blev en succé från första dag.

Det är formgivet för att vara bekvämt att hålla i handen, med facetter som reflekterar ljuset och förskönar drycken. Picardie är lika populärt idag som för 60 år sedan.

Den härdade glaskvaliteten ger Picardie mycket stöttåligt. Perfekta glaset för barnfamiljen! Levereras i 6-pack.

Se gärna också

Aida - Søholm Vattenglas 30 cl 2-pack Grön

Set med 2 handgjorda vattenglas i färgen Sea Green med en volym på 30 cl från danska aidas Søholm-serie.

Släck törsten som aldrig förut med dessa vackert utformade vattenglas från aida. Dessa glas är 100% handgjorda i munblåst glas med en vacker grön färg som för tankarna till soluppvärmda laguner i medelhavsområdet. Glasen har omsorgsfullt tillverkats av sand som värms upp till hela 1500°C innan formgivningen ens börjar, och detta resulterar i vackra färger och former för alla tillfällen. Glasen har en volym på 30 cl och går att rengöras i diskmaskin.

Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dricksglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Kockums

Se alla produkter
Skärbrädor

Skärbrädor från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kähler

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Pyrex

Se alla produkter