Sidan innehåller annonslänkar

Ekelund - Sommar Bordsduk 145x250 cm

Beställ Ekelund - Sommar Bordsduk 145x250 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Ekelund - Sommar Bordsduk 145x250 cm inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Bordsduk från Ekelunds sommar-serie. Vacker duk med sommarhärligt mönster som passar att lägga på bordet under hela våren och sommaren.

Matcha gärna med andra produkter från samma serie för en enhetlig dukning. Materialet är lätt att hålla ren och bordsduken är tillverkad i hög kvalitet för att förbli vacker, tvätt efter tvätt.

100% ekologisk bomull Slittåligt material Svensktillverkad Linneväveriet Ekelund har en lång tradition av textiltillverkning. I över 450 år har familjeföretaget försett de svenska hemmen med vackra, praktiska och miljövänliga textilier.

All tillverkning sker på fabriken i Horred och textilierna består av 100% naturfibrer. På Ekelunds har man ett starkt miljötänk och varumärket står för tradition och kvalitet. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Grön

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Dukar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Global

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från PR Home

Se alla produkter
Gamingheadset  mikrofon

Gamingheadset mikrofon från JBL

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Eva Solo

Se alla produkter