Marimekko

Marimekko - Oiva/ Siirtolapuutarha Serveringsfat 20,5x28 cm

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Serveringsfat i behändig storlek från Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Fatet fungerar lika bra att tillaga ugnsrostade grönsaker i som att servera snittar från. Ett spirande mönster formgivet av Maija Louekari pryder fatets botten och dess fina linjer med motiv av grönsaker och växter ger din servering en extra krydda. Serveringsfatet är tillverkat av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Fin att kombinera med ytterligare delar i serien Siirtolapuutarha eller med Oivas enfärgade delar.


Beställ Marimekko - Oiva/ Siirtolapuutarha Serveringsfat 20,5x28 cm på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Marimekko - Oiva/ Siirtolapuutarha Serveringsfat 20,5x28 cm inom kategorin Fat serviser.

Kategori: Fat serviser
Artikelnummer: 127906
Visa fler

Från kunskapsbanken

Massagefåtölj

En massagefåtölj eller massagestol är en sittmöbel som är utformad för att användas i massage. De finns i två huvudsakliga varianter, traditionella och mekaniska.

Bitz

Bitz är en kommun (tyska Gemeinde) i Zollernalbkreis i delstaten Baden-Württemberg i Tyskland. Folkmängden uppgår till cirka 3 600 invånare, på en yta av 8,82 kvadratkilometer. Kommunen ingår i kommunalförbundet Albstadt tillsammans med staden Albstadt.