Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Fungi Vas 12 cm Svart

Jämför produkt Cooee - Fungi Vas 12 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Fungi Vas 12 cm Svart i kategorin Figurer här hos oss.

Produktinformation

Den mindre modellen av Fungi med ränder som skapar en känsla av rörelse, som omsluter vasen och dina blommor på ett vackert sätt. Vasen finns i kulörerna svart, Sand och Linne samt i en mindre och en större modell.Tillsammans med formgivare Hanna Heino har Cooee Design tagit fram en collection skulpturer som för tankarna till skogen och naturen.

De organiska formerna kompleteras med den silkeslena ytan Cooee gjort sig kända för."Att vandra i naturen genom att samla grenar och stenar och få intryck av renhet och lugn återspeglas i subtila svampskulpturer. Skulpturen kretsar kring förändrade organiska former.

Se gärna också

Kay Bojesen - Monkey Apa Reworked Mini 9,5 cm Mixed wood

Monkey Apa Reworked Mini 9,5 cm är som ett vackert lapptäcke, sammansatt av en härlig blandning olika träslag exempelvis teak, valnöt, ek, ask och lönn som alla är överskotts- och restved som annars skulle ha gått till spillo. Reworked Apa Mini är med andra ord helt rätt i tiden.

Den klassiska apan från Kay Bojesen är en folkkär favorit bland hans många fina träfigurer. Reworked Apan tillför en hållbar dimension till hantverket, den inte bara blickar bakåt i tiden utan även framåt, ett ansvar i tillverkningsprocessen eftersom materialet som används helt och hållet är tillgänglig restved. Det betyder att varje Reworked Apa är unik och ingen är den andra helt lik, beroende på vilka träslag som blir över just den dagen då de tillverkas.

Kay Bojesens träapa är en älskad designikon som först skapades på 1950-talet. Den blir en kär vän för resten av livet, och är lika fin i barnrummet som vardagsrummet. Perfekt att ge bort till brudparet, som doppresent eller varför inte till dig själv?

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Golvlampor

Golvlampor från Belid

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Skeppshult

Se alla produkter
Mattallrikar

Mattallrikar från House Doctor

Se alla produkter
Vägglampor utomhus

Vägglampor utomhus från Konstsmide

Se alla produkter