Dutchdeluxes - Förkläde Läder + karbinhakar Grå

Jämför produkt Dutchdeluxes - Förkläde Läder + karbinhakar Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Dutchdeluxes - Förkläde Läder + karbinhakar Grå i kategorin Förkläden matlagning här hos oss.

Produktinformation

Se ut som ett proffs med detta läderförkläde i genuint material och som finns med dig i alla utmaningar du tar dig för i köket! Förklädet är handgjort av 100% läder, och är en naturlig produkt som åldras med tiden Regelbunden användning skapar en mjuk glans och gör läderytan mer följsam.

Produkten blir bara vackrare ju mer du använder den. Förklädet har öppen stor ficka på magen, samt ställbara remmar i nacken och midja för bästa passform.

Se gärna också

Xapron - Skinnförkläde Utah Rost

Skinnförklädet Utah från Xapron i storlek L är handgjort i fullnarvsläder av buffel. Ett förkläde som både är hållbart och mycket bekvämt att bära. Perfekt att använda för att skydda kläderna vid exempelvis grillning, dessutom är det fantastiskt snyggt.

Förklädet har justerbara remmar så du kan anpassa det till din längd och spännet runt midjan går även det att justera i några steg. Detta snygga förklädet har också en ögla som kökshandduken kan hängas i, hur praktiskt som helst. Handgjort i Waalwijk, Nederländerna.

Fullnarvsläder kallar man den del som skurits ut i ett och som har en intakt yta. Det är ett otroligt hållbart material som både är flexibelt och vattentätt.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förkläden matlagning

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsbestick

Serveringsbestick från WMF

Se alla produkter
Trancherbrädor

Trancherbrädor från Joseph Joseph

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Vintage

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Spode

Se alla produkter