Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor Comfort Fit Dark Blue

Beställ Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor Comfort Fit Dark Blue på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dutchdeluxes - Förkläde Fem Fickor Comfort Fit Dark Blue inom kategorin Förkläden.

Produktinformation

Precis som dina favoritjeans - Dutchdeluxes femficksförkläde Comfort Fit är baserat på passformen från de klassiska femfickstjeanen.Förkläde i Comfort fit-modell med den ultimata Dutchdeluxes designen som kombinerar både mode och kök på ett trendigt sätt.Modellen med komfortpassform har en mer maskulin siluett genom en rakare halsringning, bredare sidopaneler och en längre längd. Remmarna kan användas för att knyta förklädet baktill eller framtill.Placeringen av de fem fickorna är inspirerat av jeansdesign, två mindre framtill, två stora bekväma på sidan och med den berömda lilla klockfickan på höger sida.

Se gärna också

Marimekko - Unikko Förkläde 84x85 cm Blå/Oblekt Bomull

Förkläde i oblekt bomull som mäter 84x85 cm i färgerna indigo och vitt med Marimekkos välkända Pieni Unikko-mönster.

Detta vackra förkläde är tillverkat i oblekt bomull och har Marimekkos vallmomönster Pieni Unikko som togs fram 1964 av designern Maija Isola. Förklädet är tillverkat i Estland och mönstret trycks sedan i Helsingfors med naturlig indigo-färg som är ett växtbaserat färgämne som har utvunnits av finsk vejde. Förklädet har en rymlig framficka och ett nackband som går att justeras efter preferens.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga - precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Förkläden

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brödknivar

Brödknivar från Fiskars

Se alla produkter
Bordslampor

Bordslampor från Globen Lighting

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Riedel

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Kähler Design

Se alla produkter