Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Book Ring Bokstöd 10 cm Mässing

Beställ Cooee - Book Ring Bokstöd 10 cm Mässing på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cooee - Book Ring Bokstöd 10 cm Mässing inom kategorin Förvaring.

Produktinformation

Med Book Ring bokstöd från Cooee ger du favoritböckerna ordentligt stöd i bokhyllan. När stödet används försvinner det nästan bland böckerna, utom cirkeln som ser ut att sväva i luften.

Bokstödet finns i olika färger och storlekar och är inte bara en praktisk detalj, utan även ett dekorativt element i bokhyllan. Perfekt för kontoret eller vardagsrummet!

Se gärna också

Umbra - Spindle 3 Förvaringslådor Vit -25%

Spindle förvaringslåda från Umbra består av tre dolda lådor och när de öppnas bildas en fantastisk design som kan liknas vid en trappa. Varje låda har en insida av mjukt tyg för att dina smycken och andra accessoarer inte ska glida omkring eller skadas. Sortera upp klockor, ringar, örhängen, halsband i den ordning du vill ha dem. Förvaringslådans snygga och stilrena design gör att den med fördel kan stå i sovrummet eller hallen. Spindles undersida är täckt med tyg för att inte skada ytan den står på.

Spindle förvaringslåda är tillverkad i zink och har en vit glansig yta. En vacker detalj som hjälper dig att förvara dina favoritsmycken på bästa sätt.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vägghängd terrassevarmere

Vägghängd terrassevarmere från Solamagic

Se alla produkter
Rakapparater

Rakapparater från Philips

Se alla produkter
Raclette  Fondue

Raclette Fondue från Alpina

Se alla produkter
Vinställ

Vinställ från Blomus

Se alla produkter