Silverline

Silverline Sl 4250 Nordic Dark 60cm, Stål Frihängande Köksfläkt - Stål

Kontrollera pris

Köp nu

En normalstor villa eller en lite större lägenhet har oftast ett mellanstort kök som denna köksfläkt Sl4250-60rf från Silverline med sin kapacitet på upp till 680 m3/h, enkelt kan hålla luften ren i och utan irriterande matos. Stil och design är viktigt för frihängande köksfläktar då de är väldigt synliga i ditt kök och i hög grad fungerar som en inredningsdetalj. Men de är också de mest effektiva modellerna. Du kan använda denna köksfläkt även om du saknar en utblåsningskanal. Den kan nämligen användas till recirkulation om du bara köpet till ett kolfilter.


Jämför produkt Silverline Sl 4250 Nordic Dark 60cm, Stål Frihängande Köksfläkt - Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Silverline Sl 4250 Nordic Dark 60cm, Stål Frihängande Köksfläkt - Stål i kategorin Frihängandeköksfläktar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Frihängandeköksfläktar
Artikelnummer: SL4250-60RF

Se även andra produkter från Frihängandeköksfläktar

Snabbfilter
Sortera
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ölglas

Ölglas från Vintage

Se alla produkter
Våffeljärn

Våffeljärn från Tristar

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Asko

Asko kan syfta på: Asko Oy – ett finskt företag för försäljning av möbler och inredningsdetaljer grundat 1918, sedan 1999 Uponor Asko Appliances – ett företag i vitvarubranschen ägt av Asko Oy 1988–2010, numera av Gorenje Asko Cylinda – tidigare varumärke för Asko Appliances, se Asko Appliances

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.