Sidan innehåller annonslänkar
Bosch

Bosch Kgn39vw35 Kyl-frys - Vit

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Skåpet Kgn39vw35 kommer från tillverkaren Bosch och leverera i en snyggt utförande i vit. Med en kapacitet på 279 liter i kylsektionen passar skåpet bra till ett hushåll med 3-4 personer. I fryssektionen kan du få plats med 87 liter. Energiklass A++ är marknadens näst bästa energimärkning. Det betyder att det är ett miljövänligt val samtidigt som det inte belastar din plånbok onödigt mycket. Skåpet är 2030 mm högt Ventilerad kylning betder att kylskåpet alltid håller samma temperatur oavsett hylla och del i skåpet., Digital temperaturinställning är din garanti för en helt exakt inställning av temperaturen. Den strömeffektiva LED-belysningen hjälper dig att snabbt finna det du söker.


Jämför produkt Bosch Kgn39vw35 Kyl-frys - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bosch Kgn39vw35 Kyl-frys - Vit i kategorin Fristående kyl-frysar här hos oss.

Kategori: Fristående kyl-frysar
Artikelnummer: KGN39VW35
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vit

Vita färger är mycket ljusa och har ingen eller endast mycket liten dragning mot någon annan färg.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär