Adelberg

Adelberg Hgf25enid0ts1 Mikrovågsugn - Svart

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Svart mikrovågsugn från Adelberg. Fakta och funktioner Ugnsvolym: 25 Liter Elektronisk betjäning Effekt: 900W mikro Effekt Grill: 1000W 10 Autoprogram Upptiningsprogram på tid eller vikt Barnsäkrning Design Snygg svart designad modell med stor digital display. Mått: HxBxD i cm: 30,5 x 51,5 cm x 36,5 cm Djup+handtag: 40,5 cm Obs! Manual på danska


Beställ Adelberg Hgf25enid0ts1 Mikrovågsugn - Svart på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Adelberg Hgf25enid0ts1 Mikrovågsugn - Svart inom kategorin Fristående mikrovågsugnar.

Kategori: Fristående mikrovågsugnar
Artikelnummer: HGF25ENID0TS1
Visa fler

Från kunskapsbanken

Adelberg

Adelberg är en kommun och ort i Landkreis Göppingen i regionen Stuttgart i Regierungsbezirk Stuttgart i förbundslandet Baden-Württemberg i Tyskland.Kommunen ingår i kommunalförbundet Östlicher Schurwald tillsammans med kommunerna Birenbach, Börtlingen och Rechberghausen.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn värmer mat snabbt men ger inte maten färg på samma sätt som konventionella ugnar. Detta gör att de är lämpliga för att återuppvärma mindre mängder mat samt tillaga vissa typer av mat.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.