Ariete

Ariete 953 Micro Mikrovågsugn - Stål

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Denna modell är bland de mindre och har plats till 20 liter. Det gör 00c095300ar0 från Ariete till ett bra val till mindre hushåll. Den har en effekt på 700 W.


Beställ Ariete 953 Micro Mikrovågsugn - Stål på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Ariete 953 Micro Mikrovågsugn - Stål inom kategorin Fristående mikrovågsugnar.

Kategori: Fristående mikrovågsugnar
Artikelnummer: 00C095300AR0
Visa fler

Från kunskapsbanken

953

953 (CMLIII) var ett normalår som började en lördag i den julianska kalendern.

Micro

Micro eller mikro (av grekiska μικρών (mikrón) som betyder "liten") kan avse: mikro – ett SI-prefix för miljondel, betecknat µ mikro - ett prefix som anger litenhet, ex. mikroskop Formel Micro – en tävlingsklass inom karting Mikro – en köksmaskin, se Mikrovågsugn

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn värmer mat snabbt men ger inte maten färg på samma sätt som konventionella ugnar. Detta gör att de är lämpliga för att återuppvärma mindre mängder mat samt tillaga vissa typer av mat.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.