Whirlpool Mwp3391sx Mikrovågsugn - Stål

-14%

Beställ Whirlpool Mwp3391sx Mikrovågsugn - Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool Mwp3391sx Mikrovågsugn - Stål inom kategorin Fristående mikrovågsugnar.

Produktinformation

Då den har plats till 33 liter är Mwp3391sx från Whirlpool en passande storlek till ett hushåll på 3-4 personer. Den extra kapaciteten betyder att den kan laga lite större portioner.

Den har en effekt på 1000 W. Mikron har en praktisk grillfunktion på 1200 W, som gör att du kan tillaga alla slags maträtter och få den där spröda gyllene stekytan.

Varmluftsfunktionen betyder att du kan laga traditionella rätter i mikrovågsugnen. Det är alltså en slags 2-i-1-lösning. .

Se gärna också

Black+Decker Bxmy700e Mikrovågsugn - Vit

Black+Decker Mikrovågsugn 20L, 700W gör att du snabbt och effektivt kan laga, värma och tina mat. Dess 700 W effekt och 20 liters kapacitet gör att du kan laga mat praktiskt och med minsta väntetid. Välj mellan 6 effektlägen beroende på vad du behöver och vilken typ av mat du lägger in. Den innehåller en tiningsfunktion som anpassar sig till alla typer av livsmedel. Den har ett inre belysning, användarvänliga och intuitiva manuella väljare och en 30 minuters timer som ger en ljudvarning när den inställda tiden har gått. Den har en tallrik med 245 mm i diameter. Mikrovågsdörren öppnas genom att trycka på en knapp. Dess kompakta design på 446 x 243 x 361 mm gör att du kan placera den var som helst på din bänkskiva utan någon form av installationsprocess, du behöver bara ansluta den till elnätet. Dess vita finish ser perfekt ut i ditt kök. Tillaga, värm och tina i 20L mikrovågsugn Mikrovågsugnen har en effekt på 700W 30 minuters timer med en ljudvarning 6 effektnivåer + tiningsfunktion Enkel och praktisk design och mycket lätt att rengöra

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn värmer mat snabbt men ger inte maten färg på samma sätt som konventionella ugnar. Detta gör att de är lämpliga för att återuppvärma mindre mängder mat samt tillaga vissa typer av mat.

Crystal

Crystal är en singel av bandet New Order. Låten finns med på deras album Get Ready. Den amerikanska rockgruppen The Killers har tagit sitt namn från en logo på bastrumman av ett fiktivt band i musikvideon för Crystal.

Fristående

Fristående är ett tävlingsmoment inom gymnastik. På individuell nivå utövas friståendet av en ensam gymnast på mjuk, kvadratisk matta och utgörs till största delen av volter och andra gymnastiska moment. På truppgymnastiknivå är fristående också en egen gren, men utövas av hela det tävlande laget, vanligtvis mellan 6 och 16 personer. Obligatoriska moment är bland annat piruett, styrkemoment, balansmoment, hopp, kombination och gymnastiska övningar. Bedömningspunkterna inbegriper då följande: Överensstämmelse i truppens arbete till en enhet Korrekta placeringar i valda formationer God teknik i de enskilda övningar/rörelser God kroppshållning Samtidighet när så avses Utstrålning i förhållande till musikens karaktär