Whirlpool Mwf206sb Mikrovågsugn - Svart


Beställ Whirlpool Mwf206sb Mikrovågsugn - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Whirlpool Mwf206sb Mikrovågsugn - Svart inom kategorin Friståendemikrovågsugnar.

Produktinformation

Med ett ugnsutrymme på 20 liter är Mwf206sb från Whirlpool en modell som passar bäst till mindre hushåll där det inte är det stora behovet för att tillaga stora portioner. Ugnens effekt ligger på 800 W.

En detalj värt att notera är att denna modell har en inbyggd grillfunktion med en effekt på 800 W. Så du kan utan problem laga alla slags rätter och få en välsmakande och spröd stekyta. .

Se gärna också

Caso Smg20 Eco Mikrovågsugn - Rostfritt Stål

Med ett ugnsutrymme på 20 liter är Cs3324 från Caso en modell som passar bäst till mindre hushåll där det inte är det stora behovet för att tillaga stora portioner. Den har en effekt på 800 W. En detalj värt att notera är att denna modell har en inbyggd grillfunktion med en effekt på 1000 W. Så du kan utan problem laga alla slags rätter och få en välsmakande och spröd stekyta.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Whirlpool

Whirlpool är ett amerikanskt företag som är en av världens största tillverkare av vitvaror.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn värmer mat snabbt men ger inte maten färg på samma sätt som konventionella ugnar. Detta gör att de är lämpliga för att återuppvärma mindre mängder mat samt tillaga vissa typer av mat.

Svart

Svart är en riktigt mörk färg som i idealfallet inte drar mot någon annan färg, alltså saknar kulörthet. I det standardiserade färgbeteckningssystemet NCS är svart en av sex elementarfärger och betecknas med S. Till skillnad från kulörta färger kan svart inte definieras genom hänvisning till strålningsvåglängd. Upplevelsen av svart uppstår i stället genom kontrast mot någonting som vi ser som vitt.